Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Om dokumentarfilmen "Og hjertet er sort" om børnefamilie på Avnstrup Udvisningscenter,- hvor instruktøren også fortæller om hvorfor hun måtte lave filmen.( Sendes i FLR-Dialog d. 19. september 2006)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 18. september 2006 med filminstruktør Maria Mac Dalland Kbn.(27:38)


www.stoettekredsen.d kan man læse mere om "Og hjertet er sort" - en halv times gribende dokumentarfilm fra udsendelseslejren Avnstrup af Maria Mac Dalland, som udstillingen "Må jeg være her?" på Frederikshavn Bibliotek også tilbyder interesserede?

Om den øvrige del af vandreudstillingen "Må jeg være her?" på Frederikshavn Bibliotek kan man høre dels interview med Mona Ljungberg, initiativtageren til at lade børnene på¨asylcentrene fotografere deres hverdag på centrene på www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/060827monaljudstmaajegvaereher64kbps.htm
Og dels på http://www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/060905muhFajkovicasylcenterliv64kbps.htm kan man høre kommentarer til udstillingen fra Muhamed Fajkovic ud fra hans erfaringer som nuv. bosnisk tolk og tidligere flygtning med 3 års "midlertidigt" ophold på asylcenter i Frederikshavn - i bagagen.