Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


DANSK FLYGTNINGEHJÆLP SØGER INDSAMLERE 13. NOVEMBER FOR FLYGTNINGE I AFRIKA.(23.oktober 2005)

Jørn Larsen, Formand for Metal og byrådsmedlem for socialdemokraterne opfordrer til at melde sig som indsamler og tage godt imod indsamlerne søndag d. 13. november.

Dansk Flygtningehjælp opfordrer alle byrådskandidaterne til at melde sig som indsamlere for at skaffe penge til Dansk Flygtningehjælps arbejde for bl.a. de 2 millioner nødstedte flygtninge i Darfur samt til en bæredygtig genbosætning efter fredsaftalen i Sydsudan.

Det er nemmest at melde sig på www.flygtning.dk eller på tlf 88161688 eller SMS indsamler til 1299.

Eller hvis du hører et par dage før d. 13. november, at der stadigmangler indsamlere så skal du bare møde op på de steder hvor indsamlingsbøsserne bliver udleveret:

I midtbyen: Th Bergsgade 6 (bag Fona)

I Sydbyen: Søndergade 233 (Skt Georgsgilderne)

I Strandby: Ranunkelvej 7

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview med formanden for Metal Jørn Larsen d. 20. oktober 2005 samt praktiske oplysninger fra Koordinator i Frederikshavn. (4:07)interview med Dansk Flygtningehjælps generalsekretær Andreas Kamm som har været hos de flygtninge i Afrika som Dansk Flygtningehjælp holder i live ved hjælp af indsamlinger

På søndag d. 30. november kan man høre et interview med Anne Sophie Lænkholm, som lige er hjemkommet fra DF-arbejdet for flygtningene i Darfur. Det er i Frederikshavn Lokalradio på 107,6 Mhz

www.arnehansen.net/051014DF-koordinatoradresser.htm