Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


FORENINGSLOKALER STØTTES AF INTEGRATIONSRÅD - GENERALFORSAMLING I MULTIETNISKE FORENING 26. APRIL. (13. april 2005)

Vi skal nu - endnu engang - opfordre alle medlemmer i FREDERIKSHAVN MULTIETNISKE FORENING til at komme til GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 26. APRIL KL 19 I SKOLEGADE 8

Man kan læse materiale herom på under www.fmef.dk Indkaldelse med opdateret dagsorden ligger på www.arnehansen.net/050403Indkaldtilfmfgeneralforsamling.htm

Og bestyrelsens beretning her.

En aktuel aktivitetsoversigt på .www.arnehansen.net/041128sportstider2004-05.htm

Af aktuel interesse er også "20 argumenter for faste foreningslokaler til Frederikshavn Multietniske Forening" jf. at Frederikshavn Multietniske Forening har ansøgt økonomiudvalget om lån til køb af Højrupsvej 59 til foreningslokaler, fordi det har vist sig umuligt at leje lokaler.

Det er her positivt nyt, at Integrationsrådet på sit møde d. 19. april besluttede at give integrationsrådets støtte til, at Frh Multietniske Forening får velegnede foreningslokaler. Derfor har vi i FMF nu store forhåbninger til at økonomiudvalget i Frederikshavn Kommune d. 9. maj følger op og siger ja til ansøgningen fra FMF, som den sidste udvej.

Interesserede kan stadig høre hvorfor minoritetskvinder håber Frh Multietniske Forening snart får egne lokaler

Vi regner med at kunne bringe nyt fra integrationsrådet på næste søndag.

Klik HER for lyd:
[pix] FB Kasserer i Frh Multietniske Forening, Arne Hansen, informerer om lokalesituation og generalforsamling d. 26. april. (2:24)