Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Til møde om danskhed i Dansk Folkeparti i Frederikshavn d. 9. september 2004(12. september 2004)

KL 18-20 DANSKHED IFØLGE JESPER LANGBALLE.. Optagelse fra Dansk Folkepartis møde i Frederikshavn d. 9. september med præst og folketingsmedlem Jesper Langballe som oplægsholder om emnet danskhed.

Ud fra sin forståelse af danskhed som et historisk betinget nationalt folkefællesskab man fødes ind i , og som man hverken kan eller skal begynde at udpege særpræg ved, så nåede socialdemokraternes nye tale om danskhed også at få et ord med på vejen.
Demokratiet kan kun fungere i en nationalstat og for at bevare nationalstaten var det nødvendigt at beskytte den med skærpede krav til indfødsretten og til hvem og hvor mange vi ville slippe ind over landets grænser.

I kaffepausen møder Langballe en lokal kristen flygtning der ikke tør rejse hjem pga. yderligtgående muslimers optrappede forfølgelser af det kristne mindretal

I den efterfølgende debat hører vi mest om den nye muslimske fare for den kristne danske kultur og om menneskerettighedstyranniet. Jesper Langballe sagde han gerne ville tage imod flere kristne flygtninge, hvis blot der kunne sikres imod fupomvendelser, hvilket var svært.

Løbende information fra Dansk Folkeparti på www.danskfolkeparti.dk

Efter mødet i Dansk Folkeparti, så bliver vi af kristne assyriske flygtninge opdateret med de seneste nyheder fra www.ankawa.comog personlige kontakter om kristenforfølgelserne i Mosul

Klik HER for lyd:
[pix] FB Optagelse af DF-folketingsmedlem pastor JesperLangballes oplæg og den efterfølgende debat. (114:18)