D. 3.07.11 kopieret Fra http://www.facebook.com/event.php?eid=236241123062367  (kan jo bruges alternativt hvis på facebook)

 

Mailaktion : Lad frihedsflotillen sejle.

 

Kirsten Kjaer inviterede dig ·· Offentlig begivenhed

 

Tidspunkt

I dag kl. 15:00 - 15. juli kl. 18:00


Sted

Alle steder i verden


Oprettet af:

Kirsten Kjaer


Flere oplysninger

Frihedsflotillen til Gaza holdes tilbage af de græske myndigheder efter, at Israel har propaganderet en måneds tid , med Israels sædvanlige fantasifulde propaganda . Alle havde ventet, at nu hvor hele verden er ved, at ændre holdning , så ville Israel også ændre indstilling til sin egen situation i verden . Og overholde UN regler. Blive et virkeligt demokratisk land, der anholder mistænkte , istedet for, at skyde. Blive et land , der er humant og overholder menneskerettigheder. Men Israel viser, at landet stadig opfinder propaganda . Skriv eller ring til den græske ambassade om, at lade Flotille 2 sejle til Gaza med nødhjælp . Børnene i Gaza viser tegn på vitaminmangel og mangel på næring: Deres øjne ligger langt inde i hulerne og de er mørke rundt om øjnene. Mennesker i Gaza mangler simpel medicin og stadig mangler der byggematerialer til nye huse: Den Græske Ambassade / Embassy of Greece
Ambassade

Adresse:
Hammerensgade 4
...København K 1267
Danmark

Bydel: Indre By

Telefon: +45 3311 4533

Email: greekembcop@post.tele.dk

Åbningstider
Mandag - Fredag: 10:00 - 12:00

Vores personale taler: Dansk Her er hvad der kan skrives, men det er kun en model . Tl lidt inspiration:

Det er med stor rædsel jeg ser, at Grækenland holder Europas medborgere tilbage fra at gøre det rigtige og hvad alle mennesker i verden bør gøre. Bringe mad og medicin til Gaza . Israel bør lære, at opføre sig humant og indrette sig på UNs krav om , at stoppe den ulovlige blokade af Gaza. Israel har siden drabene på Mavi Marmara prøvet, at få verden til, at acceptere drabene ved hjælp af propaganda i form af falske billeder og falske videoer og i år har Israel sendt falske meldinger ud om, at der er ulovligheder på bådene. Men det er Israels propagandamaskine, der har produceret de påstande. Bådene bliver scannet så det bliver synligt for alle, at de kun har nødhjælp og nødhjælpsarbejdere med. Det er skræmmende , at Grækenland støtter Israels urimelige adfærd og angriber egne borgere , nemlig EU borgere .Det er også skræmmende , at Israel som det eneste land i regionen ikke har ændret adfærd, mens resten af landene arbejder for humanisme og demokrati. Derfor beder jeg Grækenland om , at lade skibene sejle. Med venlig hilsen

 

 

 

Frederikshavn d. 3. 07.2011

Til den græske ambassade

Jeg er en ældre mand som tydeligt husker og følte med grækerne, dengang i 1960erne der gennem det såkaldte oberstkup  måtte leve med et undertrykkende militærdiktatur. Men heldigvis måtte diktatorerne give op bl.a på grund af et folkeligt og internationalt pres.

Med denne jeres historiske erfaring er det derfor med stor forbavselse og rædsel jeg ser, at Grækenland holder Europas medborgere tilbage fra at gøre det rigtige og hvad alle mennesker i verden bør gøre. Bringe mad og medicin til Gaza . Israel bør lære, at opføre sig humant og indrette sig på UNs krav om , at stoppe den ulovlige blokade af Gaza. Israel har siden drabene på Mavi Marmara prøvet, at få verden til, at acceptere drabene ved hjælp af propaganda i form af falske billeder og falske videoer og i år har Israel sendt falske meldinger ud om, at der er ulovligheder på bådene. Men det er Israels propagandamaskine, der har produceret de påstande. Bådene bliver scannet så det bliver synligt for alle, at de kun har nødhjælp og nødhjælpsarbejdere med. Det er skræmmende , at Grækenland støtter Israels urimelige adfærd og angriber egne borgere , nemlig EU borgere .Det er også skræmmende , at Israel som det eneste land i regionen ikke har ændret adfærd, mens resten af landene arbejder for humanisme og demokrati. Derfor beder jeg Grækenland om , at lade skibene sejle.

Måske er Grækenland  under  pres fra internationale kreditorer i jeres vanskelige situation , men så lad os diskret at vide hvem det er og hvem det antageligt er der har begået livsfarligt hærværk på et par skibe ved brug af dykkere, således at vi kan fokuserer vores vrede på rette vedkommende?
Ja for med jeres egen historie med obersternes undertrykkende styre,  så må I jo have de bedste forudsætninger for at forstå at Israels undertrykkelse af palæstinenserne er utålelig og må høre op. både for palæstinensernes og hele verdens skyld - også fordi undertrykkelse giver grobund for desperate handlinger fra afmægtige. Derfor kan det næppe være jeres egen ide. Så slip straks nødhjælpsflotillen fri. så vil vi mange frihedselskende folk i verden huske jer for det.

Med venlig hilsen
Arne Hansen, Sønderjyllands Alle 35, 9900 Frederikshavn

--
Med venlig hilsen
Arne Hansen
Sønderjyllands Alle 35, 9900 Frederikshavn Danmark,
Tlf.(+45)98425542, mobil (+45)30420818, post@arnehansen.net,
www.arnehansen.net, www.arnehansen.net/dialog, www.fmef.dk
http://da-dk.facebook.com/arne.n.hansen
http://avisen.dk/blogs/arnehansen/default.aspx

 

 

 

Tilbage til forsiden