Underskriftindsamling - Anerkend Palæstina til september

 

D. 4.05.11 fra Fathi El-Abed <dalil@ jubii.dk>

 

Kære venner,

Dansk Palæstinensisk Venskabsforening iværksætter i samarbejde med Den Palæstinensiske Repræsentation i Danmark en landsdækkende underskriftindsamling der senere på året skal munde ud i at Europa Parlamentet kan drøfte sagen om anerkendelsen af den palæstinensiske stat under sin samling i anden halvdel af august.

Nedenfor er indsat den officielle tekst der opereres med fra Dansk Palæstinensisk Venskabsforenings og Den Palæstinensiske Repræsentations (i DK) side i lighed med den samlede kampagne i hele Europa.

 

Teksten man bliver bedt om at skrive under på er følgende:

”Jeg støtter anerkendelsen af en palæstinensisk stat

 

Den uretfærdighed, som går ud over det palæstinensiske folk i form af besættelse, bosætning og tvangs udflytning, indskrænkninger i bevægelsesfriheden og brud på menneskerettigheder, er tydeligt for enhver.

Derfor vil jeg som europæisk borger, der nyder fulde politiske og sociale rettigheder, kræve af mit lands og EUs politiske ledelse skal arbejde for oprettelsen af en palæstinensisk stat og omgående anerkende den palæstinensiske stat med fuld suverænitet inden for 1967-grænsen. ” 

 

Og ved at klikke på et af linkene herunder kan man hente underskrifsformularer med ovenstående tekst påtrykt og de palæstinensiske myndigheders symbol:

 

Underskriftsliste til udprintning og underskrivning af op til 22 presoner

Underskriftsblanket til udprintning - kun til en enkelt underskrift

 

 

Baggrunden:

FNs Generalforsamling vil til september behandle anerkendelsen af et selvstændigt og uafhængigt Palæstina på grænserne som de var frem til natten til den 5. juni 1967 da Israel overfaldt Egypten, Syrien og senere Jordan og endte lige siden med at besætte blandt andet Vestbredden og Gaza.

FNs Generalforsamlingen kræver 2/3 flertal for at optage – og dermed anerkende Palæstina – i sit regi. Det mål er ikke umulig eftersom til dags dato har ca. 120 lande anerkendt Palæstina på 1967 grænsen.

EU er vigtig i den henseende – ikke alene for at få flere lande til at stemme ja til september under FNs Generalforsamlingen. Men politisk anses EU for at være det vigtigste internationale organ der vil kunne sikre en større legitimitet til den vordende stat.

Underskrift indsamlingen i EU landene sigter efter 1 million underskrift inden midten af august for at gennemtvinge spørgsmålet om EU landenes anerkendelse af Palæstina i EU parlamentet og videre til EU kommission.

 

 

Hjælp os med at sende rundt samt ved at samle så mange underskrifter som muligt.

De samlede underskrifter kan kun sendes med brev (eller ved at aflevere til DPVs kontaktpersoner uden for Hovedstaden og Sjælland). Venligst ingen scanning og efterfølgende e-mailing af skemaerne. Det skyldes at KUN skemaer med original underskrift kan bruges. 

 

Send venligst til følgende adresse:

Palestinian General Delegation to Denmark
H.C. Andersens Boulevard 51, 1th.
1553 Copenhagen V

eller

aflevere til/kontakt følgende DPVs Regionsformænd rundt om i landet:

Region Nordjylland, Ålborg: Manar Abu Radi, manar_abouradi@hotmail.com

Region Midtjylland, Åhrus: Walid Zaher, walidzaher@hotmail.com

Region Syd, Odense: Bent Hansen, palbent1@hotmail.com

Samt i Sønderborg: Mona Fahd, sendrilla@hotmail.com

På forhånd tak for hjælp og støtten og i håb om at vi alle kan fejre anerkendelsen af Palæstina inden året er omme.

 

Med venlig hilsen

Fathi El-Abed

Dansk Palæstinensisk Venskabsforening

E-mail:danpal@danpal.dk

Tlf.: 3535 4868

 

 

 

Tilbage til forsiden