D. 17.0311. kl 19,41 fra bashimbe akazine <ashuza04@ gmail.com>

 

Libyan konflikt kan ikke løses med våben.

 

Libyan konflikt kan ikke løses med våben.  Men hvis for Vest lande, EU,FN,...våbenen er et brød eller en gulerod at bringe til Libya, måske kan de hjælp for meget.

 

 Hvorfor kunne USA, FN, Nato, England,  Dansk regering ikke læse nøget  af Irak, Afghanistan, Pakistan, Somalia,Rwanda og den Demokratiske  Republik af Congo? Hvorfor vil de angribe eller invadere  Libya? Tror de at  ved at angribe Gaddaffi, bliver der ingen andre dårlige situation der kan skabes? De skal være opmærksom på. Jeg vil at for vores regering det handler om en kampagne for næst valg. Alligevel, når man starter krigen, vil han ikke hvornår eller hvordan det vil afsluttes.Hvis de er bange at Gaddaffi vil dræbe civile befolkninge i Benghazi, er der ingen befolkninge i Tripoli hvor bor Gaddaffi? Vil koalitionsvæbne vælge hvem er civile og hvem er militær? Hvad tænker de for disse civile der ligger i Gaddaffi's område? Er de ikke mennesker som disse de vil beskytte i Benghazi?. jeg synes deres mål er ikke for at beskytte befolkning, men de har et gemt mål bag denne bevægelse. Hvorfor vil de ikke samtale med Gaddaffi? De skal vide at, Stoltheden og haden  kan ikke løse problemet, tværtimod risikerer de at skabe en katastrofik situation i Libya og , de veste lande ubevidst, imod befolkningen som  de vil beskytte;

 og det bliver deres fejl  ved at mangle at reagere med visdom og klogskab.

 Man må lære af historien. 
 

Denne koalition har skabt mange problemer i verden.Den har ødelagt Irak pga.løgn. Den har skabt verdenskrise gennem forskelige krige i mellemøsten. Har den færdig med Irak, Afghanistan og Pakistan...? Verden har mange specialister,mange institutionner, mange kurser der kan hjælp  i konfliktløsning ved at lave  mægling? Hvor er de hen? Vil de gerne gå og sælger våben for at ødelægge Afrika? Den skræk gemmer mange tinge. Der er mange Afrikanske leader der er på magt mere and tyve år men FN, USA,EU,.... siger de ikke nøget fordi der er en god samarbejder med dem, eller fordi de bruger dem at indføre deres projekter. Vil koalitionen sige at det kun i Libya hvor der special problem for at træde til?

 

For eksampel, Nu er der mere end ti år den Demokratiske Republike af Congo er invaderer ved nabolande?Hvad har gjort denne koalition for at beskytte Congolesiske befolkeninge? I dag, i hvilke land der blev dræbt mere end 5.000.000 ( fem millionner) mennesker som i DRCongo? Så Hvor er denne koalition og hvad laver denne for at save Congo og dets befolkening?  For deres forretning i DRCongo, koalitionen kan ikke sige nøget fordi deres plan er at balkanisere landet  og i mellemtiden, de er mennesker der betaler prisen. Det er uærligt.

Når man sidder i stuen eller på kontor, er det nemt at tage en beslutning men hvis man kunne vide hvad der vil ske efter; hvad bliver konsekvenserne, jeg tror at der er mange der kunne udsatte deres beslutning. 

 

Mange hilsener.

 

Zabona Patience Mashamba.

 

 

-------

Læs også deøvrige tilsendte indlæg vedr. den tragiske voldelige situation i Libyen på http://www.arnehansen.net/110316InterventionLibyen,Bahrain.htm

 

 

 

Tilbage til forsiden