Modtaget d. 10.12.09 Fra info@12dec09.dk

Kære klimavenner,

 

På lørdag den 12. december kl. 13 mødes titusinder af mennesker på Christiansborg Slotsplads for at sige ”Kloden først – Mennesker først”. Vi vil kræve ”Klimahandling nu!”, en ”Fair, ambitiøs og bindende aftale” og ”Det er tid til klimaretfærdighed”.

Interessen omkring demonstrationen har været helt overvældende de seneste dage. Vores pressefolk har måttet bede om hjælp for at kunne håndtere de mængder af henvendelser vi får.

Langt de fleste har nu forstået, at det bliver en fredelig og familievenlig demonstration: I stedet er de begyndt at spørge til den brede anbefaler-kreds (516 organisationer fra 67 lande, heraf 115 fra Danmark, se hele listen på http://12dec09.dk/l/ad) og hvad der skal ske på dagen.

Programmet

De spørger ikke mindst til det spændende program – se detaljerne på: http://12dec09.dk/l/hd.

Vi er meget glade for, at det er lykkedes at samle en så bredt-favnende taler-række. Vi får klima-vidner fra nogle af de lande, der allerede er ramt af den globale opvarmning. Og vi får repræsentanter for nogle af de bevægelser, der bekæmper følgerne af den og anviser løsninger.

Ved Bella Centeret vil vi tænde stearinlys – ligesom det sker tusindvis af steder verden over fredag og lørdag. For demonstrationen i København er bare én af de mange manifestationer, der sker i dagene omkring den 12.12. Fx samlede demonstrationen i London i lørdags mellem 50 og 100.000 deltagere!

Medbring meget gerne selv stearinlys – vi er ikke sikre på at have nok til alle – og en kop el. lign. til at beskytte mod vinden.

Sidst men ikke mindst vil vi aflevere genbrugssejl med klimabudskaber til forhandlerne indenfor. De modtages af FNs klimachef, Yvo de Boer.

Støt os økonomisk

Det imponerende program har desværre ikke været gratis. Og selv om vi har fået generøse bidrag mange steder fra – tak til alle der har bidraget! – så forudser vi stadig et underskud.

Du kan støtte os ved at indbetale penge på vores konto – eller med 50 kr. via SMS: Send teksten '1212' til 1919.
Se detaljerne på: http://12dec09.dk/l/ok.

Vi skal være mange

Brug de sidste 1½ døgn på at få venner, familie, kolleger osv. til at deltage på lørdag:
1. Spred denne mail og den vedhæftede løbeseddel alle du tror kan være interesserede.
2. Invitér venner via Facebook: http://12dec09.dk/l/fb
3. Især københavnere: Del løbesedler ud en time eller to i morgen – hentes hos MS, Fælledvej 12, eller CJA Info-punkt, Støberiet/Blågården, Blågårds Plads 3, 2. sal.

 

Vi ses på lørdag!

 

På vegne af mange trætte, men spændte og glade aktivister,

Jørn Andersen

 

PS. Det er stadig tilladt at spørge på info@12dec09.dk – men vi kan desværre ikke love at alle får svar lige hurtigt. Så check hjemmesiden først.

Vejledning til bus-folk nederst på: http://12dec09.dk/l/hd

 

--

12. dec. 09: Kloden først – Mennesker først
En bred, mangfoldig og folkelig demonstration 12. december ved klimatopmødet i København
www.12dec09.dk
info@12dec09.dk

 

Flyer til udprintning og uddeling på http://www.arnehansen.net/091210klimademoflyer.jpg  

 

- og provinsboere kan læse om transportmuligheder og kontakter på

http://12dec09.dk/content/nyheder/transpor

 

Da der endnu ikke er offentliggjort hvilke tilmeldte blokke der bliver at vælge imellem at gå sammen med. så skal her nævnes at der også er en fredsblok jf http://www.arnehansen.net/091201klima-krigcirkel.doc

 

Tilbage til forsiden