D. 30.09.09 fra Jeanne Dryskjoet <jeannedyrskjoet@ hotmail.com>

 

PRESSEMEDDELELSE SEPTEMBER 2009

Kære Birthe,

Hjertelig tak til alle for den flotte støtte, som vi har modtaget til

Ziwani Primary/Secondary School projekt i Pemba, Tanzania


Da Afrikansk-Dansk Netværk startede dette projekt i 2008, havde vi ingen anelse om,
hvordan det ville udvikle sig. Vi vidste bare, at vi ville hjælpe. Det har været en meget lang proces, men vi har altid været sikre på, at det ville være en rigtig og god måde at starte på, hvis vi ønskede at gøre en forskel. Vi startede med at udarbejde oplysningsmaterialer for projektet, og vi er meget taknemmelige for den hjælp, vi modtog til dette fra vore sponsorer, Royal Canin Danmark A/S og Solo Grafisk A/S.

 

Vi kan med stolthed oplyse, at den 10. september lykkedes AD-N, med stor hjælp fra vore mange sponsorer og frivillige hjælpere at fylde og afsende en 40 ft. container fyldt med borde, stole, skole- og sportsudstyr, blyanter og papir m.m. af sted til børnene fra Ziwani Primary/Secondary School, Pemba, Tanzania. Det forventede ankomsttidspunkt i Zanzibar er november 2009.

 

ADN- container 005

Vi sender vor varmeste tak til vore sponsorer fra Mellemfolkeligt Samvirke, Blue Water Shipping A/S, Aalborg Universitet, Royal Canin Danmark A/S, Randers Sports A/S, AaB, Solo Grafisk A/S, m.m. Uden deres store støtte og kæmpe hjælp havde det ikke været muligt at gennemføre projektet.

 

AD-N vil fortsætte med at yde støtte til skolen, så det bliver muligt at gennemføre en renovering af de sundhedsfarlige bygninger samt gennemføre en ombygning af de nødvendige skolelokaler for at skabe bedre rammer og faciliteter for børnene i skolen. På den måde kan vi samtidig være med til at reducere sundhedsrisikoen for børnene i skolen.

 

school

 

A-DN er en frivillig og humanitær organisation, og vi er meget taknemmelige for al den hjælp og bistand, vi har fået og kan få til at forbedre børnenes vilkår i Ziwani Primary/Secondary School, Pemba, Tanzania. Vi håber, at ved at yde støtte til børnene i Pemba vil vi give dem en bedre mulighed for at udføre deres skolegang og forbedre deres uddannelsesniveauer og faciliteter med det formål at bidrage positivt til udvikling af deres lokalsamfund og deres land. Vi garanterer, at alt A-DN’s arbejde foregår på frivillig basis, og at alle bidrag, som vi modtager, ubeskåret går til støtte og hjælp til børnene på Ziwani Primary/Secondary School, Pemba, Tanzania.

 

Ønsker du at give din støtte til skolen, kan du kontakte os på 43 33 10 47, De Frivilliges Hus, Mølholmsvej 2, DK-9000 Aalborg. For yderligere information kan du også besøge os på www.african-danish-network.dk eller du kan sende mail til info@african-danish-network.dk.

 

På forhånd mange tak for hjælpen

 

Jeanne Dyrskjøt

Formand A-DN

 

 

Tilbage til forsiden