2.10.07

Støt indsamling til børns skolegang i bogerkrigshærgede Siera Leone foranlediget af  FN’s internationale lærerdag, d. 5. oktober.

 

Modtaget fra UNRHO RAPIDA <unrhos@gmail.com>, en bekendt

 

www.laererdag.dk               FN's lærerdag                      5.oktober 2007                    Danmark        Aalborg

                             FN's internationale Lærerdag. Den 5. oktober. 2007

                       Danmark

 

Kære venner!

 

Den 5. oktober er FN's internationale lærerdag.

 Over hele verden bliver lærer på denne dag anerkendt for deres store arbejde, og for den enorme betydning de har for samfundet. Men lærergerningens vilkår er meget forskellige, og mange steder er behovet for bedre skolegang kolossalt.

 

I anledning af Lærerens Dag samler Danmarks Lærerforening,  Lærerstuderendes Landskreds og bistandsorganisationen  IBIS ind blandet lærere og lærerstuderende til projektet "En ny fremtid". Komme og se hvordan du kan gøre en stor forskel for børn og lærere i Sierra Leone.

 10 års borgerkrig i Sierra Leone er slut. Nu står en halv million børn og unge mellem 10-15 år uden nogen form for uddannelse. Sierra Leone er et halv af verdens fattigste lande og landets genopbygning afhænger af disse unge. Du kan hjælpe IBIS med at giver disse børn en nye chance for at kommer i skole. Det giver dem et bedre liv med flere muligheder for dem selv og deres familier.

 

Projektet" En ny fremtid" hjælpe børn til at få en grunduddannelse gennem et intensivt undervisningsforløb, hvor eleverne undervises i mindre klasser efter moderne pædagogiske metoder.(på 3 ar indhenter de 6 års skolegang).

 

Dette kræver gode lærere. Sierra Leone mangler tusindvis af lærere og uddannelse af flere er en nødvendighed.

 

 

 

FN's UNRHO-Rapida er i samarbejde med EI, Belgium og DLF om Lærerdag og fremtid.

 

(klip fra http://www.laererdag.dk/index.php?mode=show&M=21&id=21 : )

 

Støt projektet 'En ny Fremtid'

 

Hjælp lærere og elever i Sierra Leone. Dine penge rækker langt og du kan for små penge gøre en stor forskel.

 

1. alternativ:

Giv et sæt skoleredskaber

 

Kladdehæfter, blyanter etc. er nødvendige redskaber til den komprimerede undervisning. Vi sørger for at børnene løbende får de nødvendige redskaber igennem et helt år.

 

SMS ”redskaber” til 1220 så støtter du med 50 kr. til skoleredskaber + alm. sms-takst. der er ingen fortrydelsesret.  Giv 3 skolebøger

--------------------------------

 

 

Eller 2. alternativ:

Der er ikke nok skolebøger til børnene i Sierra Leone. Det gør indlæring meget svært for lærerne, og giver et stort frafald blandt eleverne. Ved at donere fem skolebøger sikrer du, at fem børn får en skolebog.

 

SMS ”bøger”til 1220 så støtter du med 150 kr. til 3 skolebøger + alm. sms-takst. der er ingen fortrydelsesret.

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

3. støttealternativ:

Giv et års skolegang

 

I Sierra Leone kom 500.000 børn aldrig i skole under landets blodige borgerkrig. Heldigvis er krigen overstået. Med denne donation giver du et barn på 10-16 år en ekstra chance for at komme i skole i et år.

 

370 kr. Klik her for at indbetale via konto  Uddan en lærer: http://www.laererdag.dk/index.php?mode=show&M=24&id=24

 

---------------------------------------------------

4. støttealternativ:

Giv en ung uuddannet lærer i Kono distriktet en læreruddannelse samtidig med, at de underviser børn og unge i skoleprojektet. Uddannelsen sikrer, at lærerne kender til nye pædagogiske metoder og får et godt kendskab til de nye læseplaner.

 

3.500 kr. Klik her for at indbetale via konto: http://www.laererdag.dk/index.php?mode=show&M=24&id=24

 

 

God Lærerens Dag!        

Kontaktet

Lærerdag den 5. oktober 2007          Email: 153@dlf.org

1636 Nytorv 3, 2, 9100       amc@dlf.org

 Aalborg

Tlf. 98 13 63 25

Tlf. 96 30 28 62

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Med venlig hilsen

Mr. Michael Basir (President/founder/CEO-worldwide)

UNRHO-Rapida Humanitarian Organization

GL.Stadionvej 6, st- 0005   9240 NIBE

Tel: 30302022/email unrhos@gmail.com/rapid5@hotmail.com

 

 

(videresendt med anbefaling af en pensioneret lærer

 

 

Om UNRHO-Rapida Humanitarian Organization

Se også http://www.arnehansen.net/070620TaleafmicocenRAPIDA.htm hvor man kan læse Michael Ocens tale om United Nations Rapida Humanitarian Agency-Denmark

 

Hør også Michael Ocens og Afons Justino Wacos tale på  den internationale flygtningedag. på http://www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/070620intflydagdansk64kbps.htm . Her lkan man også se mange fotos fra den internationale flygtningedag I Frederikshavn Multietniske Forenings multikulturelle Center i Th Bergsgade 6 i Frederikshavn

Man kan i øvrigt høre interview med Afons Justino Waco om FNs internationale flygtningedag og om sin afrikanske flygtningebaggrund på http://www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/070618afonsoflydag64kbps.htm