From: "Horn" <bghorn@mail.mira.dk>

Date: Thu, 15 Jan 2004 20:06:18 +0100

 

Åbent brev til statsministeren om misvisende brug af væltningen af Saddam Husseins statue.

af Birgit og Geo Horn

 

Da billederne af  Saddams tilfangetagelse og væltningen af samme usle persons statue har brændt sig fast hos dig, har vi nu længe diskuteret hvorfor.

 

Er det i det første tilfælde, fordi billederne af den ydmygede diktator, får dig til at komme i tvivl om virkningen af disse billeder. Få tvivler vel på, at det vil øge terrortruslen enormt.

 

I din nytårstale til den danske nation, lader du som om, du ikke kender til det iscenesatte falskneri omkring den væltede statue af den onde Saddam. Måske har billedet brændt sig fast, fordi du er godt tilfreds med den propagandamæssige betydning af  sceneriet.

Når du nævner de jublende menneskemasser omkring den væltede statue, er der ingen tvivl om, at der var mange udenfor området. De havde god grund til at være glade, men et overbliksbillede viser altså kun omkring 160 personer. Man kan se det på www.informationclearinghouse.com.. Måske ved du det, men for en sikkerheds skyld. 

 

Vi håber du vil svare. Det er vigtigt, at borgerne i et frit land kan få indblik i, hvilke tanker, der ligger bag en så vigtig begivenhed som en statsministers nytårstale.

 

Birgit og Geo Horn

 

Seneste:

Det forlyder nu fra Birgit Horn, at statsministeren nu har svaret på brevet . (er det rundkredspædagogikkens tilbagekomst?) Svaret  vil blive bragt så snart det haves.