Frederikshavn d. 21.03.03 kl. 15

Pressemeddelelse

Fredsdemonstration i Frederikshavn lørdag kl.12 fra Rådhuspladsen

Talere er  bl.a

Bjarne Laustsen MF for SD,

Johs Kühle,

Brian Lykke,  SF

Christina Lykke

Arne Hansen

Iraker og afghaner

Og spontane talere ved afslutningen på Rådhuspladsen håber vi

 

Der er fredsdemonstration i Frederikshavn lørdag kl.12 fra Rådhuspladsen. Her starter vi med korte taler, sange mv.. inden vi går med vores medbragte skilte ad Jernbanegade og gennem strøget til Kallstorvet også med talere, sange og plads til spontane indslag fra deltagernes side deltagerne i demonstrationens ånd. Herefter går vi ad Søndergade og Rådhusallé tilbage og med afslutning på Rådhuspladsen hvor de sidste indslag finder sted og med ordet frit samt en sidste sang.

 

Den foreløbige talerliste er frederikshavneren Johs Kühle , Bjarne Laustsen, lokal folketingsmedlem fra SD, og folketingskandidat Brian Lykke fra SF. Desuden korte taler af en eller flere irakiske og/eller afghanske flygtninge, gymnasieelever, en efterlønner m. fl. Har man selv noget på hjerte som man gerne vil give udtryk for på en eller anden vis så er man velkomme til at henvende sig til tlf. 98425542 post@arnehansen.net . Deltagerne opfordres til selv at lave plakater og bannere og medbringe faner.

 

Endelig plan for demonstrationen udsendes snarest. Er nogen interesseret i at få den mailet kan man maile det til post@arnehansen.net. På grund af den korte frist med vanskeligheder ved at få budskabet ud opfordrer vi de der modtager denne mail eller høre om demonstrationen ad anden vej om at fortælle eller maile det videre.

 

Med venlig hilsen

Arne Hansen, talsmand fra Ingen krig mod Irak – Frederikshavn

Tlf 98425542 post@arnehansen.net

 

Kontaktpersoner til Ingen krig mod Irak – Frederikshavn:

Ida Skov Tlf 98439049

Arne Hansen tlf. 98425542,  post@arnehansen.net

 

Information: http://www.arnehansen.net/index5.htm#5     og generelt http://www.arnehansen.net/ 

 

og på landsplan http://www.nejtilkrig.dk/ , www.fred.dk ,  http://www.danirak.dk/  

og  http://www.stop-terrorkrigen.dk/index.html 

 

og internationalt http://www.transnational.org/