Til aviserne, 27.12.02:

 

Godt nytår, Danmark!

 

Lad os sætte os godt tilrette i fjernsynsstolen, lade julemaden falde på plads i maven, og surfe kanaler indtil hovedfilmen begynder: Golfkrigen 2 – Imperiet slår først!

 

Lederne af vores førende demokratier kan gå direkte efter den verdensdominans, de ønsker så brændende, fordi vi er for dvaske til at gå imod dem.

 

Der er ingen brug for censurering, ingen brug for magtfuld autoritetsudøvelse.  Vi har fri adgang til al den information, medierne kan komme frem med.  Et angreb på Irak vil klart være ulovligt, amoralsk og stik imod al sund fornuft.  Alt er der så tydeligt for os at se.  Og hvad gør vi?  Vi bøvser i lænestolen og spoler frem: lad os så se de B-2'ere!

 

Det er ikke Bush og Blair, historien vil dømme for krigsforbrydelser, det er os: de lade seere, hvis dorske hjerners forståelse af demokrati er passivitet, hvis verdensopfattelse ender ved knappen på fjernbetjeningen, og springer over de utiltalende billeder af underernærede, forgiftede og forbrændte børn, som kunne hænde at give os sure opstød.

 

Danmark dejligst!

 

Send småkagerne rundt!

 

Kelvin Mason og Lotte Reimer

 

 

 

 

 

Godt nytår Danmark!

 

From: "Lotte Reimer" <lotte.reimer@home2.gvdnet.dk>

Date: Fri, 27 Dec 2002

 

Kære alle fredsvenner.

 

Vi har lige set BBC.World Report og blev rykket ud af vores lille juleboble ved tanken om den tilsyneladende uundgåelige krig mod Irak.  Kan det dog ikke undgåes?

 

Vi har skevet følgende brev til aviserne og følger op med breve til diverse politikere og opfordrer jer alle til at skrive til regeringen, aviserne, Bush, Blair........

 

Vi ønsker jer også godt nytår og alle håb om et fredfyldt 2003.

 

Kærlig hilsen

 

Kelvin og Lotte