Stands bombningen mens sultende flygtninge bliver reddet

 

Ifølge radioavisen onsdag og andre kilder har chefen for FNs højkommissariat for menneskerettigheder, Mary Robinson og seks private nødhjælpsorganisationer appelleret til Bush og Blair om en pause i bombningerne for at redde de utallige sultende afghanske flygtninges liv. Men UNHCHR og de 6 nødhjælpsorganisationer var blevet afvist af Bush og Blair ! 

 

»Vi er nået et punkt, hvor det er usikkert og urealistisk for os at nå, hvad vi skal for at hjælpe. Vi er løbet tør for mad, grænserne er lukket, vi kan ikke komme i kontakt med vores ansatte«, sagde den store engelske humanitære organisation Oxfams direktør, Barbara Stocking ifølge Politiken i dag torsdag d. 18/10.

 

Vi må nu skrive til statsminister Nyrup stm@stm.dk at han skal støtte den belgiske EU-formand , når han sikkert rejser spørgsmålet om bombestop på det uformelle EU_topmøde i morgen fredag d. 19. Det haster altså.

 

Skriv også under på en appel direkte til den belgiske statsminister Guy Verhofstadt, hvis koalitionspartier i regeringen nu har sagt fra over for at fortsætte bombningen.

 

Appellen findes på adressen http://www.arnehansen.adsl.dk/011016Mail_EU_mode.htm

 

Hvis man ønsker midlertidigt bombestop, så mail det eller ring det straks til dit parti.

 

Kig også på http://www.fred.dk/home/kalender.htm om møder og andre fredsaktiviteter

 

Arne Hansen, Sønderjyllands Alle 35 9900 Frederikshavn